Experimentera att göra detta superbilliga vin

Inte samtliga utav oss innehar råd att inneha ett glas bra vin på våra bord vid våra måltider.

Men om det nu vore genomförbart, skulle alla älska att förtära till ackompanjemang utav denna dryck.


Vinsasen finns på http://allt-fraktfritt.com/hembryggning-20/vinsatser-91/vit-druvvinsats-pa-druvpulver-30-flaskor-814.html.

Vin är en dryck som har firats sedan urminnes tider.

Det är dokument som visar att det bryggdes samt fanns med på favoritlistan redan när människan absolut hade lärt sej att odla sin föda.

Denna dryck rekommenderas för förbrukning av män, kvinns och pensionärer.

Det röda druvvinet i synnerhet har visat ett litet antal exceptionella egenskaper vad innefattar att stoppa åldrande, liksom att det har många medicinska fördelar om de tas jämnt alldenstund det är extremt rikt på antioxidanter.

För dem som inte kan köpa vin, är allt inte förlorat.

Vem som helst kan göra en skaplig vin med ingredienser från kökshyllan.

Detta inlägg kommer att exponera dig hurdan man gör detta.

Med en del övning kommer man att kunna brygga ditt eget billiga vin som i smak kan konkurrera med de allra bästa (hmmm).
Gratis On-Line vinbok finns här. Bästa vinsatserna finns här.

Vad du behöver för ditt hemgjorda vin

En halv bägare socker

144 gram druvsaft (ca tre burkar) – se till att dessa är 100 procent druvsaft samt inte har några övriga tillsatser

En flaska där man kan mäta 4 liter vätska

Två-tre ordinarie ballonger

Vatten – Det rekommenderas att begagna destillerat vatten, men du kan begagna ditt vanliga kranvatten för att fler avta kostnaderna

Ett stift som kommer att begagnas för att göra ett litet antal hål i ballongerna

Vinjäst. Men om du inte har det, kan vanligt bagerijäst funka oxå fast smaken blir dessvärre därefter oxå.

Kolla online efter att ett bäst vinjäst, de kostar inte flera kronor per färdig butelj.

För färskingar som behöver en del mer orientering och assistans, skulle det vara bäst om du se till att du innehar med dig en mätkopp, ett gummisnodd alternativt, en tratt samt flaskor

Kavla upp ärmarna samt gör dig beredd att göra vin

Ta tratten och häll efter att saften i behållaren.

Häll samtliga tre burkar (totalt 144 gram) och häll efter att i dubbelt så mycket vatten.

Om man innehar tre burkar saft, häll sex burkar vatten.

Skaka alltihop tills blandningen blir helt homogen.

Vid denna punkt, tillsätt den hälft koppen socker.

Skaka åter djupt.

Sockret borde vara totalt löst i slutet av blandningen.

Nu tar vi jästen.

Följ instruktionerna, mixa ut jästen enligt instruktioner och få den beredd för bruk.

När jästen är klar, tillsätt även denna till blandningen du innehar samt skaka åter.

När detta innehar slutförts, anknyta du ballongen till mynningen utav behållaren.

Säkerställ att ballongen har några hål i sej före man knyter fixerad den till mynningen utav behållaren.

Det är ett i synnerhet sätt att knyta ballongen till mynningen av behållaren.

Det bör vara antagligen producerat samt tätt (här kan du begagna snöre alternativt gummiband att binda med).

Insätta behållaren på en varm plats, där den ej bör störas på åtminstone en halv dag (12 timmar).

Vid slutet utav denna tid kommer man att höra poppande läte av bubblor.

Detta är ett bevis på att jästen fungerar väl.

När dagarna passerar (processen kan ta några 2-3 veckor) kommer ballongen att bliva bombastisk med gas som genereras utav jäsningsprocessen.

Så länge ballongen blåses upp är processen verksam.

Man kommer att kunna när vinet är klart, när ballongen töms.

Ditt vin är klart!

Nu behöver du hälla det makligt genom en sil i de flaskor du vill lagra det i.

Flaskorna bör företrädesvis ha en mörk färg.

Stoppa in i kylskåpet och njut efter att utav ditt eget vin som kostade nästan ingenting – men det är smaskigt!