Allt-fraktfritt.har tagit fram en Zero Julmust med orignalsmaken, sockerfri samt sötad med ett sötmedel gjort av socker för bästa smak

Allt fler gör personlig läsk som är hälsosam med läskmaskin och trycket har varit enormt på Aromhuset att ta fram en riktigt bra sockerfri julmust. Nu finns den och räcker dessutom till hela 12,5 liter färdig Zero sockerfri julmust.

Julmust i butiker och varuhus består av ungefär 1/10 strösocker, 1 1/2 hekto i en 1,5 liters flaska. Med Aromhuset Zero Julmust läskkoncentrat, där man tillsätter 4 cl till en liter, ser man med egna ögon att hur lite socker det kan vara – allt man häller i flaskan är 40 ml smakextrakt.

cola

Aromhuset har tillverkat läskkoncentrat till läskmaskiner sedan 1980.

Snart är det jul igen och då vill vi inmundiga Julmust. Under december är varannan läskedryck som säljs en julmust. Men vi vill helst undvika onödigt mycket socker och så är det ju inte alltid så praktiskt att bära flaskor från butiken.

Lösningen stavas läskmaskin och ett koncentrat som du kan nyttja efter personlig smak. Att man utför en stor och kraftig insats för miljön innebär en extra bonus.

Det finns god orsak att välja koncentrat för hemläsk. Den främsta är kanske att du på detta vis får en betydligt godare läskedryck. Smakessenser är lätta att använda och dessa kan doseras på ett sätt som passar dig bäst. Dessutom så funkar de bra till alla sorter av läskmaskiner.

Zero Julmust läskkoncentrat doseras 4 cl för 1 liter drickfärdig sockerfri Julmust.

Osötad julmust med riktig julmustsmak

När du handlar Aromhusets Zero läskkoncentrat för Julmust så får du en läsk som smakar så som den skall. Allt du behöver är en flaska med den klassiska smaken. Av en halvliter essens så får du 12.5 liter kolsyrad Julmust enligt originalreceptet anno 1922.

Men du kan få mer om du av någon anledning vill ha en mildare smak genom att ta minskad mängd julmustkoncentrat. Koncentratet är allaredan drygt, en butelj räcker till 12,5 liter mot det vanliga 8 liter.

Det här är populärt med Zero Cola och Zero Indian tonic, ett flertal konsumenter använder halv dosering så en flaska räcker till 25 liter. Oavsett att Zero Cola säljs för dubbla svenska priset i UK blev den tilldelad utmärkelsen Amazon Choice 2017, 2018, 2019 samt 2020.

Innovativa sätt att använda smakessenser på

Det är inte bara Julmust som blir lättare att göra om du har läskkoncentrat för din läskmaskin. Du kan ju till exempel göra ett eget Slush recept som smakar Julmust. Eller så kör du på Cola smak om du tycker att Julmust och Slush icke går tillsammans.

Aromhuset, som också tillverkar 15 Slushkoncentrat, har tagit fram en ny metod att skapa Slush på någon minut, också sockerfri. Vilket i själva verket är omöjligt för socker behövs för att issörja skall slusha.

Metoden presenteras också den i onlinebutiken allt-fraktfritt.se och bygger på köpta isbitar.

Så här kan man tillverka osötad Zero Cola slush på minuter, det går lika bra med Zero Julmust

Gör din egen sockerfria slush på minuter – bruksanvisning:

Ta fram en mycket stark mixer med extra styrka
Häll i 392 gram isbitar (väg dem)
175 ml kallt vatten
33 ml Zero Cola läskkoncentrat från Aromhuset.

Kör mixern tills du har en bra Slush (issörja).
Färdigt.

Ingen väntan i långa tider med slushmuggar som skall frysas in, flera kan serveras. Denna metod fungerar oxå vid fikaställe-servering i liten skala.

smaker

Det här är så typiskt för Aromhuset. Finns inte en god produkt eller vettig metod så uppfinner de den.

Just nu jobbar Aromhuset på en ny serie aromer för kolsyrat vatten, nu kommer de före hela bryggeriindustrin (Pripps, Spendrups, Pepsi, Coca Cola m.fl.) med något helt nytt och jättegott. Projektet kallas Sparkling Max och lär bli omtalat, eventuellt sätta standard hur smaksatt kolsyrat mineralvatten ska smaka i framtiden.

Det är roligt att göra egen läsk och du kommer så småningom att upptäcka att du kan skapa den perfekta drycken på detta vis. Smak till Sodastream, Vikingsoda, Aqvia och AGA kolsyremaskin är varierade och du kan verkligen mixa dessa lite som du vill.

Själv välja hur mycket kolsyra du vill ha eller tillverka osötad Sockerdricka.

Julmust med lite mera kolsyra kan vara ett råd eller så kör du med lite coolare inslag såsom apelsin.

Av läskkoncentrat så får du en lemonad som är helt unik, det existerar ett komplett utbud. Till på köpet så kan du räkna med att den är nyttigare. På så vis att du drar ned på strösocker samt på andra onödiga ingredienser.

Din familj och kompisar kommer att uppskatta att du kan bjuda på så fräsch Julmust eller Cola, precis vad de känner för!

kolsyrat

Bubbla vatten hemma och använd smaker du aldrig tröttnar på

Eventuellt har du känt dig irriterad mitt i sommaren eftersom du ville ha Julmust men inte kunde få detta då butikerna inte säljer. Eller så anser du att det bordsvatten som du handlar i affären inte är så smaskigt. Med läskkoncentrat så kan du få den dryck du vill ha då du vill ha den.

Därtill så kommer du inte att tröttna på din egen hemmagjorda läsk. Den kan hela tiden ändra stil och så kan du variera styrka så att det blir mer eller mindre läskedryck eller mer eller mindre smaksatt vatten.

Välj ut de smaker som du tycker om och med variation

När du köper läsksmaker till din läskmaskin så skall du passa på att välja dem som du har störst behov av. Det kan vara smart att fluktuera lite. Ha Grape Tonic redo till helgens kalas med vännerna och Cola och Julmust för familj eventet.

Du får prisvärd läskedryck som smakar bättre än det mesta som du kan köpa i butiker och varuhus. Aromhusets läskkoncentrat hittar du på har alltid originalextrakten som smakgivare.

Du bestämmer själv mängden kolsyra och styrkan på aromen. must läskkoncentrat sodastream Det blir välsmakande dryck till maten, till mellanmålet och då du bara känner för någonting som smakar smaskigt och inspirerande.