Använd nya Grönfri och Prickfri för att förhindra påväxt

Medlet fungerar mot mossa och algväxter. Numera kan du använda dig av en rad olika produkter för takrengöring och på trädgårdsplattor. Alla kanske inte känner till Jape men de har utvecklat medel som Grönfri och Prickfri.

Grönfri och Prickfri ger dig fler alternativ i kampen mot mossan

Jape är det som har producerat Grönfri och Prickfri. Du kan använda medlet på mikroorganismer. De här produkterna består av 8-procentig lösning av Bensaltensid som löses i vatten.

För att spara en hel del pengar och skona miljön från onödiga transporter och plastemballage kan man själv blanda en 8%-ig lösning av Bensaltensid. Bensaltensid säljs flytande som 50%-ig lösning. Spä ut koncentratet innan du använder det.
Ibland får man prova sig fram för att se vad som fungerar. När blandningen är utspädd kostar den mindre per liter.

Företag kan använda sig av Grönfri Proffs. Det kan man bland själva också.

prickfritt

Det finns många märken som fungerar mot samma saker, vissa väljer att prova Påväxt-Stopp istället. Det är samma medel men till en billigare peng. Det kan skilja så mycket som 20 %. 20% billigare.

Själv ska du späda lösningen fem gånger för att få en brukslösning som du kan använda för takrengöring såväl som för att få fina trädgårdsplattor. Procentsatsen avgör, inte märket.

Det blir alltid ett perfekt resultat

Innehållet i Prickfri och Grönfri är samma. Effekten kan ända skilja sig en aning beroende på hur det ska användas. Hur mycket en produkt är utspädd varierar, från produkt till produkt.

Viktigt med regelbunden rengöring för goda resultat

Det handlar om mer än om priset. algmedel Huvudsaken är ju att du använder produkter som Prickfri. Det blir fint vare gång.

Oavsett om du köper Grön fri för tak eller för att få fina trädgårdsplattor är det verkligen viktigt med regelbundenhet. Prova att göra ett bokningssystem. Det är enklare att hålla koll på tiden då.

Du kommer att upptäcka ett helt nytt sätt att städa på

Du får koncentrat när du handlar Grönfri och Prickfri i affären.

Du måste veta vad du gör. Skyddsutrustningen behöver inte vara särskilt avancerad. Det är bättre att vara på den säkra sidan.

Ta för vana att använda arbetskläder då du tar bort mossa på tak och rengör omkring ditt hus med produkter som Grön fri för tak och Prickfri. Då är du förberedd.

Tänk också på att ha stadiga och säkra skor och det särskilt då du gör rent på taket där det kan vara halt och ostadigt på sina platser. Detta oavsett vilken årstid det är och när du väljer att ge dig ut för att få bort påväxt som inte ser bra ut på ditt hus.