Med kaffekapslar för Dolce Gusto får du det perfekta kaffet med en kapsel!

Dröm om härliga stunder. Det har aldrig varit enklare att dricka Cortado kaffe det enda du behöver är kaffekapslar för Dolce Gusto! Du behöver bara en kaffemaskin.

Idag kan vem som helst göra kaffe som på caféet. Resultatet med kaffekapslar blir alltid detsamma. Stoppa i maskinen och starta. Gott Cortado kaffe hemma, det har aldrig varit enklare.

Med kaffekapslar för Dolce Gusto är du alltid redo

kapslar

Det som är så spännande med kapslar Dolce Gusto behöver för att göra kaffe är att de inkluderar allt. Till och med mjölken finns i formen av en kapsel. En cappuccino med Dolce Gusto är otroligt god men du behöver inte stå och skumma mjölk.

Kapslarna innehåller pulveriserad mjölk. Harmonin blir perfekt. Alla vet inte det som du nu vet. Bjud dina gäster på Cortado kaffe!

Nu ska vi gå igenom Cortado kaffe med kaffekapslar för Dolce Gusto!

Cortado kaffe är som Macchiato. Hettan mildras med mjölken. I Cortado kaffe blandningen finner du både Arabia och Robusta bönor. Det ger en fyllig smak.

Mjölken lyfter kaffet till nästa nivå. Mjölken är redan tillsatt i kaffekapslar för Dolce Gusto. Kaffe i kapsel är hygienist.

Aromen finns kvar. I kapseln håller kaffet längre än i burk. Det betyder att du kan lita på CORADO KAFFE som smakar lika gott och fräscht varje gång du använder kaffemaskinen!

När bryggkaffe inte räcker ska du välja detta kaffe

Kapslar från Cortado kaffe har ett lågt pris. Smakupplevelsen motiverar ett högre pris. Tänk på det.

Du slösar inte bort pulvret i onödan. nescafe kapslar Du får alltid perfekt balans mellan pulver och vatten. På så sätt går ekonomin ihop ändå.

För stunder då du vill ha riktigt bra kaffe kan du ju också vilja unna dig själv och gäster något som är lite lyxigare. Med kaffekapslar för Dolce Gusto lyckas du med ditt kaffe.