När du dricker Nespresso Ristretto så känner du skillnaden!

Om du har hört någon prata lite lyriskt om Nespresso Ristretto kaffe kanske du är nyfiken på denna blandning. Välj mellan kaffekapslar och kaffepads.

Om du inte har smakat Nespresso Ristretto kanske du undrar hur det smakar?

Nespresso Ristretto får sin unika smak genom den unika ingredienskombinationen. Det rör sig om en mellan-mörk rost gjord på bönor från hela världen. Om du gillar ett fruktigt och syrligt kaffe så är detta blandningen för dig.

Om du smakar noga kan du även känna smaken av träarom i Nespresso Ristretto. Detta är kanske inte ett kaffe som man dricker mängder av hela tiden. Om du tar dig en kaffepaus och ger din kaffekopp hela uppmärksamheten kan du upptäcka de unika aromerna i detta fina kaffe.

När ska du dricka kaffe med kaffekapslar och kaffepads?

Kaffemekandet kan ta tid. Det kan vara en helt vanlig eftermiddag eller morgon då det blir ett oplanerat kundmöte. Det är alltid bra att ha kaffekapslar och kaffepads nära till hands.

Gott kaffe får man med hjälp av kaffekapslar från Nespresso. Det är lätt hänt att bli lite kräsen med en kaffemaskin. Hela dagen kan få ett lyft.

Tänk på allt det andra

Kaffe ska njutas med andakt. En kapsel med NESRPESSO RISTRETTO är sprängfylld med väldoftande kaffe. Du ska inte stressa. Välj stunderna noga!

Prova gärna kaffet med din finaste kaffekopp. kaffekapsel nespresso Det är alltid så.

Undrar du hur mycket kapslarna kostar?

kaffekapsel

Men det beror på. Men det ska sägas att Nespresso Ristretto är ett dyrare kaffe. Några kronor handlar det om. Det går att hitta billiga Nespresso kapslar när det blir rea.

Nespresso kapslar säljs även i storpack. Man måste planera sina inköp. Slösa inte med kapslarna.

Priset är ju avgörande ändå. Det finns inte bara kaffe att välja på.