Nu finns äntligen Grönfri och Grönfri Proffs att köpa billigt!

Idag vet vi att mögel kan skada både människor och hus. När du misstänker att det är svartmögel på gång i ditt hem ska du använda dig av Grönfri eller Grönfri Proffs för att bli av med eländet.

algborttagning

Det är populära produkter. När du använder Grönfri på rätt sätt kan du se fram emot ett hem där det blir mycket trevligare och säkrare att vistas.

Det finns fler märken än Grönfri. Påväxt-Stopp är en populär utmanare. Påväxt-Stopp är klart billigare men inte lika vanlig i butiker. Enklast är att beställa på nätet.

Inne eller ute spelar ingen roll för Grönfri

Rengör både tak och fasad. Med Grönfritt kan du till och med se till att dina trädgårdsplattor är fina för det här är ett medel som klarar hussvamp och påväxt på ett galant sätt.

Du kan använda det med högtrycksspruta för effektiv taktvätt såväl som inomhus för att få till en bra mögeltvätt. Svartmögel har ingen chans om du använder Bensaltensid eller liknande medel.

Se till att du blandar på rätt sätt för att det ska fungera

Du måste ju blanda rätt. Full effekt nås med Grönfri eller Grönfri Proffs.

Läs instruktionerna om hur du använder Grönfri. Med en liter Grönfri får du alltså 5 liter brukslösning som du sedan använder för att få bort lavar, mögel och alger. Spä ut Grönfri Proffs 15 gånger.

Lösningen som används heter Bensaltensid och är blandad till 8 %. Den säljs som mycket starkare. Styrkan kan varieras beroende på sammanhanget. Det är smart.

Du kan läsa mer på kemikalieinspektionen. Priset blir runt hälften av vad det skulle kosta i andra sammanhang.

Miljön blir inte påverkad.

Regelbunden rengöring ger bättre resultat

Något som är viktigt att komma ihåg är att du inte kommer att behandla ditt hem med Grönfri en gång för att sedan leva lyckligt utan mossa för resten av dina dagar. Det verkar på organismer också.

Mossan kan komma tillbaka då och då. Takrengöring är bra för huset. tak rengöring Det höjer värdet på din bostad.

Får det fäste så kan det vara kört. Skjut inte upp problemen, lös dem direkt.

Kanske kan du åtgärda det själv

Blir det fel kan det kosta en del, därför är det bra att lösa det så fort som möjligt. Det sparar du ju på. Med Grönfri är du säker.